کد خبر : 113288
تاریخ انتشار : دوشنبه 22 نوامبر 2021 - 20:56
-

جای خالی کارگران در دستورالعمل‌ها

جای خالی کارگران در دستورالعمل‌ها

با بالاگرفتن زمزمه‌های برگشت کارگران به محیط‌های کاری و گفتن از بایدها و نبایدها، فعالان این حوزه از نگرانی‌هایی می‌گویند که سلامت‌ و امنیت شغلی کارگران را تهدید می‌کند. آنها می‌گویند کارگران کارگاه‌های کوچک در حال بازگشت به کارند و این یعنی دو برابر شدن خطر برای آنها. به گزارش ایسنا، علی خدایی، فعال کارگری، نبود

با بالاگرفتن زمزمه‌های برگشت کارگران به محیط‌های کاری و گفتن از بایدها و نبایدها، فعالان این حوزه از نگرانی‌هایی می‌گویند که سلامت‌ و امنیت شغلی کارگران را تهدید می‌کند. آنها می‌گویند کارگران کارگاه‌های کوچک در حال بازگشت به کارند و این یعنی دو برابر شدن خطر برای آنها.

به گزارش ایسنا، علی خدایی، فعال کارگری، نبود امنیت شغلی کارگران قرارداد موقت و روزمزد را مسائلی قدیمی می‌داند و  به  روزنامه «شهروند» می‌گوید: «نبود امنیت شغلی مسأله همیشگی کارگران قرارداد موقت بوده و با شیوع کرونا این نگرانی وجود دارد که با حاضر نشدن در محیط کارشان، شغل‌شان را از دست بدهند.»

شیوع کرونا و واهمه همه‌گیر شدن و بالا رفتن آمار مبتلایان منجر به تصویب و تدوین پروتکل‌ها و دستورالعمل‌هایی برای تأمین سلامت شهروندان شد؛ پروتکل‌هایی که هنوز در میزان اجرایی و الزام‌آور بودن‌شان تردیدهایی وجود دارد. خدایی با اشاره به این که پروتکل‌هایی برای حفظ سلامت کارگران به کارگاه‌ها و کارخانجات ابلاغ شده‌اند، می‌گوید: «پروتکل‌هایی ابلاغ شده‌ اما متأسفانه گزارش‌های کارگاه‌های کوچک از اجرایی‌ نشدن آنها خبر می‌دهند. البته بعضی از کارگاه‌های تولیدی و صنعتی در دوران کرونا و تعطیلی مراکز مختلف برای تأمین نیازهای اولیه مردم به فعالیت‌شان ادامه می‌دادند.»

این فعال کارگری نگرانی عمده این روزها را اجرا و نظارت پروتکل‌های ایمنی و بهداشت در کارگاه‌های کوچک می‌داند: «نگرانی دیگر امنیت شغلی کارگران است. با وجود شرایط حاکم کارخانجات با کمبود مواد اولیه مواجه‌ هستند، نگرانی‌ای که امید است دولتمردان راهکارهای لازم را برای برون‌رفت از آن ارایه بدهند. با بازگشایی بسیاری از کارخانجات گرفتن بحث تست‌های مختلف از کارگران و اجرای شیوه‌نامه‌ها در کارخانجات مطرح شده است؛ شیوه‌نامه‌هایی که اجرایی‌شدنش در کارخانجات بزرگ محتمل‌تر به‌ نظر می‌رسد تا کارگاه‌های کوچک.»

به گفته خدایی امکان چانه‌زنی در کارگاه‌ها برای کارگران صفر‌ درصد است: «امنیت شغلی در شرایط عادی بازار اهرمی روی کارگران بوده تا به حق و حقوق قانونی‌شان نرسند، حالا با موج بیکاری و درگیری دستگاه‌های مختلف با کرونا نظارت بر مسائل کارگران کاهش یافته و نمی‌توان روی قدرت چانه‌زنی آنها حساب کرد؛ حتی در کارگاه‌هایی که تشکل‌های کاری‌ دارند، این قدرت چانه‌زنی ١٠٠درصد نیست.»

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح