کد خبر : 84399
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 نوامبر 2021 - 23:15
-

جهاد دانشگاهی برای حل مشکلات کشاورزی کشور پای کار است

جهاد دانشگاهی برای حل مشکلات کشاورزی کشور پای کار است

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی از  آمادگی جهاددانشگاهی برای حل مشکلات کشاورزی کشور در صورت اعلام نیاز خبر داد. دکتر داراب یزدانی در حاشیه بازدید از برج  فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه، در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ورود جهاد دانشگاهی به حوزه حل مشکلات بخش کشاورزی کشور بر اساس اعلام نیاز استانها،

جهاد دانشگاهی برای حل مشکلات کشاورزی کشور پای کار است

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی از  آمادگی جهاددانشگاهی برای حل مشکلات کشاورزی کشور در صورت اعلام نیاز خبر داد.

دکتر داراب یزدانی در حاشیه بازدید از برج  فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه، در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ورود جهاد دانشگاهی به حوزه حل مشکلات بخش کشاورزی کشور بر اساس اعلام نیاز استانها، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی برای حل مشکلات بخش کشاورزی کشور بر اساس ظرفیت ها و درخواست استانها  آمادگی کامل دارد و در هر حوزه ای که نیاز باشد، ورود خواهیم کرد.

یزدانی در ادامه با اشاره به ورود جهاد دانشگاهی به حوزه اصلاح نژاد دام سنگین در کشور، گفت: درپی وابستگی زیاد کشور به واردات برای تامین گوشت قرمز و شیر، جهاد دانشگاهی روی اصلاح نژاد دام سنگین کار کرده و با استفاده از سیستم تلقیح خارج از رحمی اقدام به تولید جنین تعیین جنسیت شده گوساله با نژادهای مرغوب و انتقال آن به رحم دام های نژادهای بومی کرده که در نهایت گوساله های جدید متولد شده صفات مثبت را بروز داده که این امر به افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی عملکرد دام های جدید منجر خواهد شد.

مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاد دانشگاهی ادامه داد: از دو سال گذشته مجموعه جهاد دانشگاهی با همکاری سازمان اوقاف اجرای این طرح را شروع کرده و امیدواریم نتایج این همکاری منجر به افزایش تولیدات پروتئنی در کشور و وابستگی کمتر به واردات شود.

یزدانی اشاره ای هم به ورود جهاد دانشگاهی به حوزه گیاهان دارویی داشت و گفت: جهاد دانشگاهی جزو اولین مراکزی در کشور است که از دهه ۶۰ در بحث گیاهان دارویی ورود کرده و هم اکنون یک پژوهشکده بزرگ گیاهان دارویی دارد که زنجیره ارزش گیاهان دارویی را از تولید نشاء گرفته تا اهلی کردن، استخراج و نهایتا تولید دارو در اختیار دارد.

یزدانی در ادامه با بیان اینکه  جهاددانشگاهی در زمینه تولید بچه ماهی نیز در کشور پروژه هایی را در دست اجرا دارد، گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه باید میزان تولید ماهی در قفس در کشور به ۲۰۰ هزار تن در سال برسد که با توجه به واردات ۱۰۰ درصدی بچه ماهی مورد نیاز پروژه های پرورش ماهی در قفس، جهاد دانشگاهی در حوزه تولید بچه ماهی پروژه های فناورانه را در برنامه اجرا قرار داده و قرار است در قالب پروژه “سیباس” تولید بچه ماهی را داشته باشیم که در صورت موفقیت آمیز بودن طرح، دانش تولید بچه ماهی را در اختیار خواهیم گرفت و خواهیم توانست در حوزه کاهش وابستگی به واردات بچه ماهی گام های مثبتی در کشور برداریم.

تولید داروهای دامی با منشا گیاهی، تولید واکسن آبزیان و تولید بذور هیبرید مورد نیاز کشت های گلخانه ای از دیگر پروژه های در دست اقدام در جهاد دانشگاهی است که یزدانی از آنها یاد کرد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح