کد خبر : 192407
تاریخ انتشار : شنبه 15 ژانویه 2022 - 17:40
-

خشونت علیه زنان از مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی در حوزه بانوان است

خشونت علیه زنان از مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی در حوزه بانوان است

ایسنا/کردستان مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان خشونت علیه زنان را یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین آسیب‌های اجتماعی در حوزه بانوان ذکر کرد. لیلا آژیر، در وبینار «کرسی آزاد اندیشی زن در عرصه های اجتماعی و سیاسی» که با محوریت خشونت علیه زنان و لایحه تأمین امنیت و کرامت زنان، به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان و

 خشونت علیه زنان از مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی در حوزه بانوان است

ایسنا/کردستان مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان خشونت علیه زنان را یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین آسیب‌های اجتماعی در حوزه بانوان ذکر کرد.

لیلا آژیر، در وبینار «کرسی آزاد اندیشی زن در عرصه های اجتماعی و سیاسی» که با محوریت خشونت علیه زنان و لایحه تأمین امنیت و کرامت زنان، به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان و مشارکت امور بانوان استانداری کردستان برگزار شد، خشونت علیه زنان را یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین آسیب‌های اجتماعی در حوزه بانوان ذکر و اظهار کرد: خشونت علیه زنان یک مبحث جهانی بوده که این روزها به دلیل شیوع ویروس کرونا و قرنطینه خانگی این آسیب در سطح جهان در حال افزایش است اما به دلیل اینکه خشونت پدیده پنهان در خانواده‌هاست آمار واقعی از آسیب‌دیدگان این حوزه وجود ندارد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان با اشاره به اینکه در تمام کشورهای جهان قوانینی در حمایت از زنان داشته و داریم، بیان کرد: نزدیک به یک دهه است که در کشور ما نیز تأمین امنیت و کرامت زنان به طور ویژه مورد توجه قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: خانواده محل امن، آسایش و بستر تربیت فرزندان است در این راستا باید افراد خانواده برای حفظ این امنیت و آرامش تلاش کنند، حال اگر این کانون امن تبدیل به محیطی پرتشنج، استرس‌زا و خشونت‌زا برای افراد خانواده شود، چگونه می‌توان از آن به عنوان یک مأمن آسایش بهره گرفت.

آژیر با اشاره به اینکه وقتی محیط خانواده پرتشنج و خشونت‌زا باشد به طور قطع این فرد در جامعه نیز رفتار پرتنشی از خود نشان می‌دهد، افزود: باید محیط خانواده یک مکان برای عشق‌ورزیدن، محبت، دوستی و سالم برای تربیت فرزندان باشد تا فرزندان نیز بتوانند در جامعه اثرگذاری لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به لایحه تأمین امنیت و کرامت زنان در دولت تأکید کرد: این لایحه به حفظ کرامت و جایگاه زنان در خانواده و اجتماع پرداخته است که امیدواریم در مجلس نیز تصویب شود چراکه این طرح جنبه بازدارندگی قوی برای خشونت علیه زنان را دارد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان با تأکید بر اینکه عصبانیت هیجانی غیرقابل کنترل نیست، ادامه داد: با آموزش تکنیک‌ها و مهارت‌های زندگی افراد خانواده می‌توانند روابط را مدیریت و تعارض را رفع کنند که در این راستا آموزش و پیشگیری از خشونت در این لایحه مورد توجه قرار گرفته است.

وی یادآور شد: در بحث کاهش خشونت در خانواده آموزش، درمان و مقابله بسیار حائز اهمیت است که در این راستا باید پیش از ازدواج آموزش مهارت‌های زندگی به زوجین را مد نظر قرار دهیم تا بتوانیم این آسیب‌ها را در خانواده به حداقل برسانیم.

آموزه های دینی بهترین حافظ کرامت زنان در جامعه است

اکبر اسدی، رییس جهاددانشگاهی استان کردستان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: خانواده کوچک‌ترین واحد اجتماع و مرکز ثقل و نگهدارنده پیکره جامعه است و محور اصلی حفظ و کیان خانواده نیز به زنان و مادران برمی‌گردد.

وی مهم‌ترین وظیفه زنان را تربیت و پرورش انسان ذکر کرد و افزود: امروزه فرهنگ غرب تمام زوایای زندگی ما را تحت شعاع قرار داده است و همین امر موجب شده که برای حفظ خانواده به تصویب قوانین جدید روی آوریم در حالیکه آموزه‌های دینی ما بالاتر از تمام قوانین قرار دارد.

رئیس جهاددانشگاهی کردستان بیان کرد: در واقع اگر اخلاقیات و آموزه‌های دینی در خانواده و جامعه حاکم شود، دیگر امنیت و کرامت زنان به خودی خود در خانواده و اجتماع حفظ خواهد شد چراکه خانواده در دین اسلام محل و مأمن پالایش روحی و آسایش فکری افراد خانواده است.

وی با اعلام اینکه امروز به دلیل دوری از آموزه‌های دینی و فرهنگ ایرانی ما دچار پس رفت شده‌ایم، افزود: مسئولان ذیربط با توجه به پیچیدگی‌های فرهنگی و اجتماعی و رفتارهای نوظهور در جامعه که به خاطر فرهنگ غربی به وجود آمده باید خلاء‌ها را پر کنند که آموزش مهارت‌های پیش از ازدواج یکی از کارهای ضروری در شرایط کنونی جامعه است.

اسدی با تأکید بر اینکه باید مبحث خشونت زن علیه مرد و یا مرد علیه زن در خانواده ریشه‌یابی شود، ادامه داد: بعد از ریشه‌یابی مسائل باید بر اساس فرهنگ غنی دین اسلام برای این موارد راهکار ارائه شود.

وی در ادامه گفت: زن در آموزه‌های دینی ما یک موجود مقدس و با ارزش و و تکمیل‌کننده مرد است، این جایگاه و ارزش را به جز دین اسلام هیچ دین و آئینی برای زنان قائل نشده است.

رئیس جهاددانشگاهی کردستان افزود: راهکار حفظ کرامت و جایگاه زنان امروز تصویب قانون و لایحه جدید نیست بلکه بازخوانی مجدد از رفتار خود و بازگشت به آموزه‌های دینی راهکار ارتقای جایگاه زنان در جامعه اسلامی ماست.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح