کد خبر : 119177
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 نوامبر 2021 - 20:51
-

خیر کرونا به مراتع رسید!

خیر کرونا به مراتع رسید!

ایسنا/مرکزی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: با توجه به تصمیم ملی امسال مجوز برداشت گیاهان دارویی در استان مرکزی به مانند دیگر نقاط کشور صادر نمی شود. عبدالحسین محمدی در گفت و گو با ایسنا، بیان کرد: استان مرکزی همسو با تصمیم ملی که از جانب سازمان جنگل ها اتخاذ شده است، به

خیر کرونا به مراتع رسید!

ایسنا/مرکزی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: با توجه به تصمیم ملی امسال مجوز برداشت گیاهان دارویی در استان مرکزی به مانند دیگر نقاط کشور صادر نمی شود.

عبدالحسین محمدی در گفت و گو با ایسنا، بیان کرد: استان مرکزی همسو با تصمیم ملی که از جانب سازمان جنگل ها اتخاذ شده است، به جهت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا برداشت گیاهان دارویی را ممنوع کرده است.

وی با بیان اینکه بیشترین بهره برداران گیاهان دارویی در استان مرکزی در شهرستان های تفرش، شازند، خمین و خنداب هستند، افزود: عمده برداشت کنندگان گیاهان دارویی، صنعتی و دارویی مرتعی در استان غیربومی هستند و به دلیل جلوگیری از شیوع و انتقال بیماری کرونا و کاهش آلودگی در سطح روستا و نقاط مرتعی، تابع تصمیم کشور خواهیم بود و به همین دلیل هیچ گونه مجوز برداشت گیاهان دارویی در سال جاری در استان صادر نمی شود.

محمدی تصریح کرد: در استان مرکزی بواسطه نوع اقلیم، انواع گیاهان دارویی کشت و برداشت می شود، اما شاخص ترین این گیاهان کتیرا و باریجه است که بیشتر مورد توجه برداشت کنندگان قرار می گیرد و در واقع گونه هایی اقتصادی محسوب و پس از برداشت راهی کارگاه ها و کارخانجات می شوند، باقی گونه ها مانند آویشن در حد مصرف افراد برداشت می شود.

وی با اشاره به اینکه امسال به دلیل بارندگی های مطلوب رویش این گیاهان دارویی در سطح مراتع در وضعیت خوبی قرار دارد، اما هیچ گونه مجوز برداشتی صادر نمی شود، گفت: در واقع امسال توفیق اجباری حاصل شده است، این تصمیم ملی باعث می شود گونه هایی که برداشت می شوند یک سال استراحت کرده و خود را بازیابی کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی اظهار کرد: تمامی برداشت ها در سطح استان تحت نظارت است تا ریشه و پایه گیاه آسیب نبیند. تصمیمی که امسال گرفته شد، قطعا باعث تقویت گیاه برای یک سال می شود و در سال های بعد می توان برداشت را ادامه داد.

محمدی در خصوص نوع نظارت بر تخلفات برداشت در سال جاری با توجه به ممنوعیت برداشت گیاهان دارویی، بیان کرد: در این راستا یگان حفاظت در سطح استان فعال است و مردم نیز می توانند در صورت مشاهده مواردی در این خصوص با تلفن 24 ساعته 1504 تماس گرفته و مراتب را اطلاع دهند که به سرعت یگان حفاظت در محل حاضر می شود، علاوه بر آن 25 هزار همیار طبیعت در استان مرکزی آموزش دیده اند و وظایف خود را می دانند و موضوعات را گزارش می دهند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح