کد خبر : 98698
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 نوامبر 2021 - 20:57
-

سیاوشی: طرح جمع آوری کودکان کار طرحی شکست خورده است

سیاوشی: طرح جمع آوری کودکان کار طرحی شکست خورده است

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن اینکه  طرح جمع آوری کودکان کار را طرحی شکست خورده عنوان کرد، از مسئولین امر خواست در این شرایط بحرانی تصمیمات واقع گرایانه‌تر و بهتری در زمینه کودکان‌کار در کشور اتخاذ شود. طیبه سیاوشی در گفت و گو با ایسنا از سیاست مرسوم دولت در حوزه جمع آوری کودکان کار و

سیاوشی: طرح جمع آوری کودکان کار طرحی شکست خورده است

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن اینکه  طرح جمع آوری کودکان کار را طرحی شکست خورده عنوان کرد، از مسئولین امر خواست در این شرایط بحرانی تصمیمات واقع گرایانه‌تر و بهتری در زمینه کودکان‌کار در کشور اتخاذ شود.

طیبه سیاوشی در گفت و گو با ایسنا از سیاست مرسوم دولت در حوزه جمع آوری کودکان کار و رد مرز کردن کودکان کار مهاجر انتقاد کرد و گفت: در این مدت تلاش داشتیم گام‌های موثری در حوزه کودکان کار برداشته شود؛ تلاش ما بر این بود بیشتر بحث کار این کودکان را مورد هدف قرار دهیم نه بحث خود کودکان را؛ حتی در میان تلاش‌هایی که در این حوزه صورت پذیرفت تذکری کتبی از سوی من در صحن مجلس قرائت  شد که خوشبختانه مجمع نمایندگان تهران نیز با این موضوع همراهی کردند.

وی طرح جمع آوری کودکان کار را طرحی شکست خورده دانست و اظهار کرد: این طرح طرح موفقی نیست؛ اگرچه بخش دولتی این موضوع را نمی‌پذیرد؛ هر سال در فصل تابستان با یک بودجه قابل توجهی به جمع آوری این کودکان می‌پردازند؛ اگرچه این کودکان غالبا مهاجر هستند ولی تعداد کودکان ایرانی کار که از شهرستان‌های دیگر مهاجرت کردند در این بین رو به افزایش است .

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس عنوان کرد: اکثر این کودکان سن زیر ۱۵ سال داشته؛ قانون کار شامل آنها نمی شود و کار آنها نیز به لحاظ همین قانون کاری غیر قانونی است. هر بار که با جمع آوری این کودکان تلاش شده این وضعیت را در خیابان‌های تهران بهبود ببخشند موضوع به زیرزمینی شدن کار این کودکان منجر شده است.

سیاوشی ادامه داد: مجددا با توجه به بحث کرونا ویروس برای باری دیگر طرح جمع آوری ضربتی کودکان کار و موضوع رد مرز کردن آنها مطرح شد. هنگامی که موضوع  بازگرندان کودکان کار در ایالات متحده مطرح شد و هنگامی که ترامپ قصد داشت به چنین کاری دست بزند با انزجار جهانی روبه رو شد؛ یکی از پیشنهادات ما برای حل و فصل این موضوع این بود که این کودکان در کنار خانواده‌هایشان در کمپ‌های مهاجرین نگهداری شوند؛ ولی سیاست‌های غیر شفاف دولت در مقابل مهاجرین افغان؛ پاکستانی و یا هر کشور دیگری باعث شده که نتوانند یک رویه مشترکی را برای بهبود شرایط اتخاذ کنند؛ به همین دلیل است که ما دائما شاهد برخوردهای قهری با این کودکان در سطح شهر و در پی آن عکسل العمل از سوی شهروندان هستیم.

این عضو فراکسیون زنان مجلس متذکر شد: اکنون این وضعیت مجددا  در شرایط بحران کرونا ویروس از سوی دولت تکرارمی شود؛ شاید بیش از ۳۰ بار این سیاست شکست خورده در خیابان های تهران انجام شده و مجددا هم درحال تکرار شدن است.

سیاوشی بیان کرد: با توجه به اینکه ما به کنوانسیون های حقوق کودک و ژنو و تعهدات بین المللی مرتبط با پناه جویان پیوستیم بهتر این است که از طرف مسئولان دولتی اقدامات جایگزین در این باره در نظر گرفته شود؛ برای مثال ما در مجلس درباره اردوگاه‌های مهاجرین که در تمام کشورهای مهاجرپذیر هم وجود دارد صحبت کردیم.

وی در پایان اضافه کرد: امیدواریم با امضای بیانیه اخیر و خطابی که به وزیر کشورانجام شد در این شرایط بحرانی تصمیمات واقع گرایانه‌تر و بهتری در زمینه کودکان کار در کشور اتخاذ شود و بیشتر کار کودکان هدف گرفته شود نه خود کودکان.

به گزارش ایسنا، اخیرا جمع زیادی از فعالین حقوق کودک، پژوهشگران اجتماعی و هنرمندان در ایران با امضای بیانیه‌ای از وزیر کشور خواستند که اجرای طرح جمع‌آوری ضربتی کودکان کار  و رد مرز کودکان کار مهاجر را متوقف کند؛ در میان امضا کنندگان این بیانیه نام طیبه سیاوشی شاه عنایتی و پروانه سلحشوری دو تن از نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس به چشم می‌خورد.

 

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح