کد خبر : 70957
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 نوامبر 2021 - 21:28
-

شهید بهشتی عدالت عمومی را بر عدالت فردی ترجیح می داد

شهید بهشتی عدالت عمومی را بر عدالت فردی ترجیح می داد

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان، دستگاه قضایی را یادگار شهید بهشتی دانست و اظهار کرد: یکی از خصلت های بزرگ شهید بهشتی در تشکیلات قضایی این بود که همیشه عدالت عمومی را بر عدالت فردی ترجیح می داد. حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه رشت، با تاکید بر لزوم بزرگداشت شهدا، اظهار کرد: هفتم

شهید بهشتی عدالت عمومی را بر عدالت فردی ترجیح می داد

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان، دستگاه قضایی را یادگار شهید بهشتی دانست و اظهار کرد: یکی از خصلت های بزرگ شهید بهشتی در تشکیلات قضایی این بود که همیشه عدالت عمومی را بر عدالت فردی ترجیح می داد.

حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه رشت، با تاکید بر لزوم بزرگداشت شهدا، اظهار کرد: هفتم تیر فرصت مناسبی برای تجلیل از شهدای بزرگوار انقلاب به ویژه شهدای ترور و در راس آنان شهید بهشتی است.

وی تجلیل و تکریم از شهدا را تجلیل و تکریم از ارزش ها و فضیلت ها و کرامات انسانی دانست و افزود: هرچقدر جامعه از شهدا دور شود، به ارزش ها و فضیلت ها بی اعتنایی کرده است. در واقع جامعه ای که در آن ارزش ها و فضیلت ها کمرنگ و گم شده، یعنی شهدا را از یاد برده است، زیرا شهدا احیاکننده ارزش ها و فضیلت ها هستند.

رئیس کل دادگستری گیلان، حیات جامعه را در حیات ارزش ها و فضیلت ها دانست و اضافه کرد: اگر ارزش ها و فضیلت ها را احیا نکنیم، جامعه حیات ندارد و برای حیات جامعه باید بیشتر از شهدا بگوییم و ببشنویم و ببینیم و بخوانیم.

حجت الاسلام خلیلی، وجود مبارک پیامبر اسلام(ص) را احیاکننده ارزش ها و فضیلت ها دانست و بیان کرد: هرگز کسی از پیامبر در اخلاق و ادب سبقت نگرفته است لذا همانگونه که پیامبر با ارزش ها و فضایل خود جامعه را احیا کرد، شهدا نیز با ارزش ها و فضایل عجین هستند و همین نقش را در جامعه ایفت می کنند.

وی خداجویی و خداخواهی را مهمترین ویژگی شهدا دانست و تصریح کرد: شهدا خداجویی و خداخواهی را در بین مردم تقویت می کنند؛ البته خداجویی و خواخواهی یک امر فطری است و خداباوری در ذات همه  انسان ها وجود دارد و پیامبران تنها تقویت کننده و شکوفاکننده این فطرت خداجو و خداباور بودند؛ نه ایجادکننده آن.

رئیس کل دادگستری گیلان، با بیان اینکه شهدا خدا را برای بشریت بهتر نمایان کردند، گفت: همانگونه که نگاه به عالِم عبادت محسوب می شود، نگاه به مزار شهدا نیز به مثابه عبادت است، زیرا انسان را به یاد خدا می اندازد و او را به خداگونه شدن نزدیک می کند.

وی شهدا را مصادیق عملی اخلاق و مروت و شجاعت و ایثار و مردانگی دانست و خاطرنشان کرد: انسان به عنوان خلیفه الله هم نماینده خدا و هم نمایاننده صفات الهی است و لذا شهدا اسماء الهی را در جامعه متجلی کردند و پرتو صفات خداوند را در بین مخلوقات افکندند و انسان می تواند در این پرتوافکنی خدا را ببیند و خود را در محضر خدا احساس کند.

حجت الاسلام خلیلی، با بیان اینکه شهید بهشتی در سلسله جلسات حزب جمهوری اسلامی به تبیین مواضع فکری خویش درباره دین می پرداخت، اضافه کرد: شهید بهشتی معتقد بود که با استدلال و برهان و عقل نظری می توان به خدا رسید، اما پیام «عشق» را به مخاطبان خودش منعکس کرد و فرمود «جوانان بیایید و عاشق شوید».

رئیس کل دادگستری گیلان، دل انسان را خانه خدا دانست و یادآور شد: اگر بیگانگان در دل انسان صف بندی کنند، دیگر جای خدا نیست و هر کجا خدا نباشد، غفلت استوار می شود لذا عشق فاصله انسان با خدا را کاهش می دهد و می توانیم راه صد ساله را یک شبه طی کنیم.

وی با بیان اینکه شهید بهشتی مخاطبان خود را دعوت به عشق کرد؛ نه فلسفه و فقاهت و مدیریت، خاطرنشان کرد: همانگونه که امام خمینی فرمود «بهشتی یک ملت بود برای ملت ما» یعنی تمام خواسته های یک ملت در شخصیت این شهید بزرگوار متبلور شده بود. در واقع همه آرمان ها و آرزوها و خواسته های انسان در وجود بهشتی وجود داشت و ایشان از فردیت جدا شده و روح جمعی پیدا کرده بود؛ به گونه ای که تمام عواطف و احساسات فطری و عقلانی بشر در وجود او خلاصه شده بود.

حجت الاسلام خلیلی، با اشاره به جنایت دشمنان در حق ملت ایران و گرفتن شهید بهشتی از انقلاب، عنوان کرد: براساس بیانات رهبر انقلاب، جای جلاد و مظلوم عوض شده و امروز با دولت هایی مواجه هستیم که خودشان را حافظ حقوق بشر می دانند، در حالی که جنایت های بی شماری را علیه ملت روا داشتند و ما را عزادار فرزندانمان کردند.

وی با بیان اینکه در طول تاریخ همواره جای جلادان و مظلومان عوض شده است، گفت: بسیاری از جنایتکاران تاریخ خود را مظلوم جلوه دادند و خود را حافظ حقوق انسان ها معرفی کردند لذا همین جنایتکاران بهشتی را از ما گرفتند و در جای جای کشور جنایت های سهمگینی انجام دادند.

رئیس کل دادگستری گیلان، دستگاه قضایی را یادگار شهید بهشتی دانست و اظهار کرد: معمار کبیر انقلاب از شهید بهشتی خواست که به تشکیلات قضایی برود و یک نظام نوین قضایی را ایجاد کند لذا یکی از خصلت های بزرگ شهید بهشتی در تشکیلات قضایی این بود که همیشه عدالت عمومی را بر عدالت فردی ترجیح می داد.

حجت الاسلام خلیلی، روان سازی و آسان سازی ساختارهای قضایی برای عموم مردم را ماموریت شهید بهشتی در دستگاه قضا دانست و اضافه کرد: آن نظام قضایی که شهید بهشتی متولی آن بود، در دسترس عموم مردم قرار داشته و دارد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح