کد خبر : 91948
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 نوامبر 2021 - 1:31
-

صادرات و واردات محصولات کشاورزی خوزستان در سه ماهه امسال

صادرات و واردات محصولات کشاورزی خوزستان در سه ماهه امسال

ایسنا/خوزستان مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: بیشترین میزان واردات خوزستان در سه ماهه نخست سال جاری به کالای ذرت اختصاص داشته است که شامل یک میلیون و ۶۱۶ هزار و ۴۴۲ تن ذرت بوده است. محسن حسنی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص صادرات‏، واردات و ترانزیت محصولات کشاورزی در سه ماهه نخست

صادرات و واردات محصولات کشاورزی خوزستان در سه ماهه امسال

ایسنا/خوزستان مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: بیشترین میزان واردات خوزستان در سه ماهه نخست سال جاری به کالای ذرت اختصاص داشته است که شامل یک میلیون و ۶۱۶ هزار و ۴۴۲ تن ذرت بوده است.

محسن حسنی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص صادرات‏، واردات و ترانزیت محصولات کشاورزی در سه ماهه نخست سال جاری توسط سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار کرد: در این مدت صادرات محصولات کشاورزی خوزستان از طریق پست‌های قرنطینه استان به میزان ۹۸ هزار و ۹۸۳ تن، میزان واردات کالاهای کشاورزی ۳ میلیون و ۶۷۷ هزار تن و میزان ترانزیت خارجی از پست های قرنطینه در استان خوزستان یک هزار و ۱۶۸ تن بوده است.

وی افزود: محصولات صادراتی از پست های قرنطینه نباتی خوزستان شامل انواع میوه ها مانند آلبالو، آلو، انجیر، بادام، انگور، بادمجان، پرتقال، بامیه، پسته، آلوچه و سایر محصولات می شود که از شهرهای دارای پست قرنطینه مانند خرمشهر‏، دشت آزادگان، آبادان و اهواز صادر شده اند.

حسنی با اشاره به کشورهای مقصد صادرات محصولات کشاورزی ادامه داد: کالاهای کشاورزی صادراتی استان به کشورهای عراق و کویت صادر شده‌اند. بیشترین کالای صادراتی میوه هندوانه بوده است که به میزان ۳۷ هزار و ۸۷۷ تن از پست های قرنطینه ای دشت آزادگان و خرمشهر به کشورهای عراق و کویت صادر شده است.

وی با اشاره به کالاهای واردشده به استان عنوان کرد: محصولات وارد شده شامل کنجاله سویا، گندم، ذرت، دانه سویا، جو، برنج، بذر یونجه و ام دی اف بوده است که از طریق بندر امام خمینی به استان خوزستان وارد شدند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تصریح کرد: کشورهای مبدا کالاهای وارداتی به استان خوزستان نیز شامل برزیل، روسیه، ترکیه، آرژانتین، اوکراین، رومانی، صربستان، کانادا، اندونزی، تایلند، هند و پاکستان بوده است.

حسنی با بیان اینکه کمترین میزان واردات مربوط به کالای بذر یونجه بوده است، گفت: بیشترین میزان واردات خوزستان در سه ماهه اول سال جاری به کالای ذرت اختصاص داشته است که شامل یک میلیون و ۶۱۶ هزار و ۴۴۲ تن ذرت از کشورهای برزیل، اوکراین، صربستان و رومانی بوده است.

وی با اشاره به ترانزیت خارجی خوزستان اظهار کرد: بیشترین میزان ترانزیت خارجی خوزستان مربوط به کالای نارنگی از کشور پاکستان به عراق بوده است.

حسنی افزود: در سه ماهه اول سال جاری از پست های قرنطینه استان خوزستان که به صورت شبانه‌روزی در گمرکات بنادر، بازارچه های مرزی و فرودگاه بین المللی اهواز فعال هستند، ۹۱۳ برگه گواهی بهداشت نباتی خارجی برای کشورهای مقصد صادرات، صادر شده است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح