کد خبر : 165160
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 دسامبر 2021 - 17:41
-

علاقه به رشته‌های مهندسی کاهش یافته است

علاقه به رشته‌های مهندسی کاهش یافته است

ایسنا/خوزستان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در گذشته شاهد این بودیم که معمولا دانش آموزان نخبه وارد رشته های مهندسی می‌شوند اما متاسفانه اکنون اینگونه نیست و به دلیل حجم زیاد فارغ التحصیلان رشته های مهندسی و تفاوت میان درآمدزایی در مهندسی و پزشکی، علاقه به رشته های مهندسی کاهش پیدا کرده

علاقه به رشته‌های مهندسی کاهش یافته است

ایسنا/خوزستان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در گذشته شاهد این بودیم که معمولا دانش آموزان نخبه وارد رشته های مهندسی می‌شوند اما متاسفانه اکنون اینگونه نیست و به دلیل حجم زیاد فارغ التحصیلان رشته های مهندسی و تفاوت میان درآمدزایی در مهندسی و پزشکی، علاقه به رشته های مهندسی کاهش پیدا کرده است و در نتیجه شاهد خالی ماندن صندلی‌های بسیاری از دانشگاه ها هستیم.

علی حقیقی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت توجه به رشته های مهندسی در توسعه و پیشرفت کشور، اظهار کرد: کشوری که در حال توسعه است در تمام جنبه ها نیاز به کار و پیشرفت جدی دارد و قطعا رشته های مهندسی در همه گرایش ها و زیرگرایش ها اهمیت دارند. با توجه به اینکه اخیرا کشور ما وارد حوزه فناوری شده و صرفا دیگر از علم و تجربه کشورهای غربی در حوزه مهندسی استفاده نمی‌کند، بلکه خود تولید کننده علم مهندسی است، رشته های مهندسی عمران، معماری، نفت، شیمی، برق، مکانیک، پزشکی و… اهمیت بسیاری دارند.

وی با ابراز امیدواری نسبت به ارتقای جایگاه مهندسی در جامعه، افزود: همه گرایش های مهندسی در کشور ما تدریس می شوند و به نظر می رسد که نیاز فنی و مهندسی کشور در رشته های مختلف تا دوره لیسانس کافی است و برای رفع نیاز کشور مهارت و توانمندی کافی در فارغ التحصیلان دوره کارشناسی وجود دارد. اما در دروه های کارشناسی ارشد و دکتری در مقایسه با کشورهای پیشرفته دنیا فاصله داریم زیرا هزینه امکانات، تجهیزات و مطالعات مهندسی بسیار گران است.

عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه ما به این حجم از پذیرش دانشجو در رشته های مهندسی نیاز نداریم، گفت: تفاوت عمده ای میان رشته های مهندسی و رشته های پزشکی وجود دارد؛ در گذشته شاهد این بودیم که معمولا دانش آموزان نخبه وارد رشته های مهندسی می شوند اما متاسفانه اکنون اینگونه نیست و به دلیل حجم زیاد فارغ التحصیلان رشته های مهندسی و تفاوت میان درآمدزایی در مهندسی و پزشکی، علاقه به رشته های مهندسی کاهش پیدا کرده است و در نتیجه شاهد خالی ماندن صندلی‌های بسیاری از دانشگاه ها هستیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: تفاوت میان مهندسی و رشته های پزشکی این است که یک وزارت متولی آموزش رشته های پزشکی است که بر اساس نیازسنجی و بازار کار، دانشجو تربیت می کند و در واقع آموزش و بازار کار مرتبط هستند.

حقیقی تصریح کرد: متاسفانه در رشته های فنی و مهندسی مانند سایر رشته ها، بازار کار ارتباطی با آموزش ندارد و در واقع دانشگاه ها بدون توجه به نیاز بازار، دانشجو می پذیرند. در عین حال که رشته های مهندسی اهمیت زیادی دارند اما از طرفی باید شرایطی ایجاد کرد که مانند گذشته افراد نخبه وارد این عرصه شوند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح