کد خبر : 159350
تاریخ انتشار : شنبه 11 دسامبر 2021 - 16:23
-

مبارزه با رانت،‌ سخت‌ترین سیاست وزارت صمت است

مبارزه با رانت،‌ سخت‌ترین سیاست وزارت صمت است

ایسنا/قزوین وزیر صمت گفت: سخت‌ترین سیاستی که پیگیری می‌کنیم مبارزه با رانت‌خواری و حذف امضاهای طلایی و مجوزهاست؛ رانت‌خواران رسانه و ابزار در اختیار دارند و این جریان امتیازاتی دارد که مقابله با آنان را دشوار کرده است. علیرضا رزم حسینی در پایان سفر یک روزه خود به استان قزوین در نشست با فعالان اقتصادی و

مبارزه با رانت،‌ سخت‌ترین سیاست وزارت صمت است

ایسنا/قزوین وزیر صمت گفت: سخت‌ترین سیاستی که پیگیری می‌کنیم مبارزه با رانت‌خواری و حذف امضاهای طلایی و مجوزهاست؛ رانت‌خواران رسانه و ابزار در اختیار دارند و این جریان امتیازاتی دارد که مقابله با آنان را دشوار کرده است.

علیرضا رزم حسینی در پایان سفر یک روزه خود به استان قزوین در نشست با فعالان اقتصادی و صنعتی قزوین که شنبه شب ۹ اسفند در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: استان قزوین از موقعیت جغرافیایی مناسب برخوردار است و این امر باعث شده یک استان سرمایه‌پذیر محسوب شود البته قزوین در حوزه کشاورزی و صنعت و معدن جایگاه ویژه‌ای دارد که این ویژگی‌ها باعث شده توجهات برای سرمایه‌گذاری به سمت این استان جلب شود.

وی ادامه داد: وجود ۳۵۰۰ واحد صنعتی برای یک استان با جمعیت یک میلیون نفر یک مزیت به شمار می‌رود و همدلی و اتحاد رمز ادامه فعالیت در کشور و استان قزوین به شمار می‌رود؛ اگر این روند ادامه یابد اشتغال افزایش یافته و در پی آن نیز امنیت ملی بهبود پیدا خواهد کرد.

وزیر صمت در خصوص راهبرد صنعتی ایران تصریح کرد: سیاست وزارت صنعت در واردات و صادرات روان‌سازی امور است و به هیچ عنوان محدودیت‌های ایجاد شده توسط بانک‌ها را نمی‌پذیریم و با همکاری بانک مرکزی روان‌سازی به‌صورت تدریجی انجام خواهد شد.

وی عنوان کرد: تجار در خصوص کارت بازرگانی با موانعی روبه‌رو هستند که به‌زودی این موانع مرتفع خواهد شد؛ سخت‌ترین سیاستی که پیگیری می‌کنیم مبارزه با رانت‌خواری و حذف امضاهای طلایی و مجوزهاست، رانت‌خواران رسانه و ابزار در اختیار دارند و این جریان امتیازاتی دارد که مقابله با آنان را دشوار کرده است.

رزم حسینی اشاره کرد: در حوزه کارآفرینی شاخصه‌های پروانه بهره‌برداری و جواز تاسیس رشد خوبی داشته است، قزوین نیز از این امر مستثنا نیست همچنین بیش از ۱۳۰۰ واحد راکد توسط مشاوران صنعتی عارضه‌یابی شده و به چرخه تولید بازگشتند.

وی بیان‌کرد: بر اساس تبصره ۱۸ می‌توانیم ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر در اختیار استان قزوین قرار دهیم تا به‌صورت تسهیلات در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد؛ همچنین ۵۰۰ میلیارد تومان از محل منابع وزارت صمت نیز به استان قزوین تخصیص خواهیم داد.

با واردات بی‌رویه مخالفیم

وزیر صمت اظهار کرد: با وارداتی که به تولید داخل ضربه بزند مخالف هستیم چرا که در مقاطعی که واردات بی‌رویه انجام شد تولید داخل ضربه دید؛ اگر تحریم‌ها رفع شود سیاست درهای باز نخواهیم داشت اما این امر به معنای انحصار داخلی یا افزایش قیمت محصولات داخلی و بی‌کیفیت شدن آنان نیست؛ تولیدکنندگان داخلی توجه داشته باشند که همواره باید به کیفیت محصولات خود توجه کنند تا این امر موجب افزایش تولید آنان در داخل کشور شود.

وی گفت: طی بازدیدهای انجام شده از شهرک‌های صنعتی کشور شاهد جهش تولید هستیم و اغلب واحدهای تولیدی ۲ تا سه شیفت تولید دارند و باید بپذیریم که یک کشور توسط بخش خصوصی ساخته می‌شود. دولت‌ها باید زیرساخت‌ها را فراهم کنند حتی در برخی از کشورهای توسعه‌یافته بخش خصوصی زیرساخت‌ها را فراهم می‌کند.

چالش اقتصادی، چالش دهه پنجم کشور

رزم حسینی بیان کرد: چالش دهه پنجم کشور چالش اقتصادی است بنابراین باید توانمند کردن مردم در اولویت قرار گیرد، خیران می‌توانند در این عرصه وارد میدان شوند تا روستاییان را توانمند کنیم و کسب و کارهایی را در دورترین مناطق کشور داشته باشیم. بهتر است تولیدکنندگان در قزوین پیشگام شوند و در روستاها نسبت به راه‌اندازی کسب و کارها اقدام کنند و این امر تنها یک اراده آهنین می‌خواهد.

وی اعلام‌کرد: چرا باید ۹۸۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به ۱۰ درصد از جامعه پرداخت شود و از این رقم سهم بنگاه‌های کوچک و خرد ۶ درصد باشد؟!

وزیر صمت اظهار کرد: رسانه‌های غربی با تبلیغات در تلاش هستند تا نسل جدید انقلاب سلحشوری‌های نسل اول را نادیده بگیرند ولی انقلاب اسلامی متولد شد تا مردم عزتمند زندگی کنند؛ جوانان ما باید پا به رکاب شوند و ثروتمندان دست به دست هم دهند تا شاهد ایجاد شغل پایدار و تولید در جامعه باشیم و رسم مجلس انقلابی باید ساختارشکنی باشد.

رزم حسینی متذکر شد: خنثی‌سازی تحریم‌ها با تقویت اقتصاد روستاها و خانوار ممکن خواهد بود و این امر با تربیت نسل نو در مناطق محروم و مختلف کشور امکان پذیر است؛ بهتر است بنگاه‌های خیری روستایی هر چه زودتر راه‌اندازی شود تا فرهنگ تعلق سرزمینی گسترش یابد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح