کد خبر : 69240
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 نوامبر 2021 - 22:31
-

مقابله با بی‌خانمانی با طرح‌های نوآورانه

مقابله با بی‌خانمانی با طرح‌های نوآورانه

  حدود ۱۵۰ میلیون نفر(حدود ۲درصد جمعیت‌ جهان) در سراسر جهان بی‌خانمان هستند البته، ممکن است تعداد واقعی بسیار بیشتر باشد زیرا شمارش بی‌خانمان‌ها دشوار است. راهکارهایی مانند خانه‌های مدولار کوچک، ساخت مسکن با چاپ سه‌بعدی و کانتینرهای قابل‌ حمل می‌تواند برای کاهش بی‌خانمانی افراد در جهان بسیار موثر باشد. به نقل از ویفروم، بی‌خانمانی

مقابله با بی‌خانمانی با طرح‌های نوآورانه

  حدود ۱۵۰ میلیون نفر(حدود ۲درصد جمعیت‌ جهان) در سراسر جهان بی‌خانمان هستند البته، ممکن است تعداد واقعی بسیار بیشتر باشد زیرا شمارش بی‌خانمان‌ها دشوار است. راهکارهایی مانند خانه‌های مدولار کوچک، ساخت مسکن با چاپ سه‌بعدی و کانتینرهای قابل‌ حمل می‌تواند برای کاهش بی‌خانمانی افراد در جهان بسیار موثر باشد.

به نقل از ویفروم، بی‌خانمانی قبل از شیوع بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ نیز در حال افزایش بود. بر اساس تخمین اخیر اروپا، تعداد افرادی که جای خواب مناسبی ندارند (کارتن‌خواب) یا در مکان‌های موقت زندگی می‌کنند، طی یک دهه ۷۰ درصد افزایش یافته است.
آمار بی‌خانمان‌ها در جهان دقیق نیست زیرا هیچ تعریف استانداردی از معنای بی‌خانمان‌ بودن ارائه نشده است و برخی دولت‌ها اغلب این مشکل را کم‌ اهمیت جلوه می‌دهند و البته بسیاری از افراد بی‌خانمان نیز تمایلی به ارائه اطلاعات ندارند.
ویرانی اقتصادی ناشی از همه‌گیری بیماری کووید- ۱۹، وضعیت سخت را بدتر کرده است. بر اساس گزارش بانک‌ جهانی در سال ۲۰۲۰ محدودیت‌های کرونایی منجر به افزایش فقر شدید شد. با توجه به شیوع این بیماری و عدم قطعیت بهبود اقتصادی در بسیاری از کشورها، چشم‌انداز مقابله با بی‌خانمانی همچنان چالش‌برانگیز است.
نتایج بررسی‌ها نشان داده‌ است که جنبه مثبت بیماری همه‌گیر کووید، توجه به بی‌خانمان‌هاست و دولت‌ها، شرکت‌ها و موسسات خیریه متعهد به رسیدگی به این موضوع هستند که سازمان‌ملل آن را نقض کرامت انسانی می‌خواند. در اینجا برخی از راه‌حل‌های نوآورانه‌ در سراسر جهان برای مقابله با بی‌خانمانی ارائه شده است.
مقابله با بی‌خانمانی با طرح‌های نوآورانه
خانه‌های کوچک در انگلستان
یک مطالعه جدید دانشگاه کمبریج، تاثیر ارائه خانه‌های کوچک مدولار به افراد بی‌خانمان را بررسی کرده است. محققان دریافتند که این طرح در کمبریج بریتانیا، سوء‌مصرف موادمخدر و الکل را کاهش داده و سلامت جسمی و روانی را نیز بهبود بخشیده است. هزینه هر خانه فقط ۵۰ هزار دلار بود و این هزینه معادل هزینه‌های عمومی یک فرد کارتن‌ خواب در بریتانیاست.
ثبات و امنیت مرتبط با داشتن خانه شخصی به افراد کمک می‌کند تا پس از سال‌ها حضور در خیابان‌ها به مسیر خود بازگردند. آنان به‌عنوان شرط اقامت، ملزم به پاکی و هوشیاری بودند و این موضوع به برخی از آنان کمک ‌کرد تا بر سال‌ها اعتیاد غلبه کنند. برخی از ساکنان برای خطوط جدید کار آموزش دیدند، در حالی که برخی دیگر به مشاغل قدیمی خود بازگشتند و پیوندهای خانوادگی احیا شد.
دکتر یوهانس لنهارد، انسان‌شناس و یکی از محققان دانشگاه کمبریج گفت: داشتن مکانی برای زندگی با افزایش سلامتی افراد مرتبط است و ما می‌توانیم تاثیر این موضوع را در تغییر سبک زندگی افراد کارتن‌ خواب مشاهده کنیم. جوامع دیگر در سراسر جهان نیز برای کاهش بی‌خانمانی به خانه‌های کوچک پیش‌ساخته روی آورده‌اند.
مقابله با بی‌خانمانی با طرح‌های نوآورانه
مسکن با چاپ‌ سه‌بعدی در هند
استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی پیشرفته برای تولید خانه‌های ارزان‌قیمت برای مقابله با بی‌خانمانی در سراسر جهان در حال ارائه هستند. برخی از شرکت‌ها در هند برای تولید خانه‌های مقرون‌به‌صرفه با چاپ سه‌بعدی سرمایه‌گذاری کرده‌اند. شرکت   Tvasta  قصد دارد تا سال ۲۰۲۲در هند ۲۰ میلیون خانه برای خانواده‌های کم‌درآمد بسازد. آدیتیا جین، از بنیان‌گذاران و مدیر اجرایی  Tvasta، به رویترز گفت: یک خانه با چاپ سه‌بعدی را می‌توان تنها در پنج روز آماده و آن را با بلایای طبیعی نیز سازگار کرد.
راه‌حل ساخت‌وساز با استفاده از این فناوری سریع‌تر است و نسبت به روش‌های سنتی زباله کمتری تولید می‌کند. این فناوری همچنین در آفریقا، مکانی با بحران مسکن در حال آزمایش است. شرکت ۱۴Trees قادر است تا خانه‌ای با چاپ‌ سه‌بعدی را تنها در ۱۲ ساعت با هزینه کمتر از ۱۰ هزار دلار بسازد. این فرایند انتشار دی‌اکسیدکربن (CO۲) را تا ۷۰ درصد در مقایسه با طرح‌های معمولی خانه‌سازی کاهش می‌دهد.
خانه‌هایی با کانتینری قابل‌ حمل در لس‌آنجلس
شرکت‌های آمریکایی NAC Architecture و Bernards برای ایجاد آپارتمان‌های شخصی در لس‌آنجلس برای افرادی که بی‌خانمان هستند از کانتینرهای حمل‌ونقل استفاده کردند. استفاده از کانتینرهای حمل‌ونقل مدولار به این معنی بود که این طرح می‌تواند تنها در ۶ ماه در پاسخ به نیاز فوری به مسکن در بیماری همه‌گیر تکمیل شود. کانتینرها در ساختارهای سه طبقه چیده و با پنجره قابل زندگی شدند و هر کدام شامل دو واحد نشیمن به مساحت ۱۲.۵ متر مربع با تخت، مایکروویو، یخچال، تلویزیون و حمام است. ساخت این تاسیسات که در آوریل ۲۰۲۱ آغاز شد، ۵۷ میلیون دلار هزینه در بر داشت.
منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح